Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil cereyan etmek, projenize münasip boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle emin mekanlar oluşmasına katkı kurmak ciğerin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı yahut Yangın Çıkış Kapısı olarak malum baplar kullanıldığı binada oluşan yangın veya acil bir mevki simultane insanların sıkıntısız bir itmesi ile içeriden hariçya sevap açılmaktadır.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Evgin çıkış kapısı ve yangın bapsı arasındaki farkları daha safi anlatabilmek midein mevzuyu kemiksiz anlaşılır hale sürüklemek gerekir.

Yangın takkadak bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla mevsuk orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının hariçya yansımaması kucakin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Projeye en iyi Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı doğruca rahatlıkla açılan ve kalabalık grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Hiç şüphe namevcut ki yangın felaketi, sene ortamında güç yitirilmesine ne olan en yüce etmenler arasındadır. Yangın felaketi oldukça güdük bir müddet içerisinde geniş Yangın Kapısı alana yayılması ve hem hayat hem de emtia yitirilmesine neden olması ile bilinmektedir. Özellikle de erdemli yapıda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında hayat ve varlık kaybı peşış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve katkısızlıklı bir şekilde vaka yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın çıkış bapları her dönem sili, erişilebilir ve elleme aydınlatılmış olmalıdır. Hassaten, bu bapların bakımı ve rabıtalı olarak test edilmeleri gereklidir.

Yangın Çıkış Kapısı Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın yahut gayrı bir evgin durumda hızlı ve emeksiz bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını eğlemek değildir (ancak bazı yangın çıkış bapları her ikisini de yapacak şekilde tasarlanmıştır).

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin hâl anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya essah kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları kucakin bu menteşelerin esenlıklı çaldatmaışması ve kapıyı anlayışsız kapatması gerekir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en yakışır bedel politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

şayet bir bapnın yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak ivedili çıkış bapsı namına yapı mevki aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile Yangın Çıkış Kapısı aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe bakılırsa midestrüktürsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan elan ayrıntılı kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının yükselmekı elan buna rabıtlı olarak daha ucuz olmaktadır.

Report this wiki page