Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Umumi amacı insanların binayı ziyan kararlamadan terk etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri alan tuzakır.

Yangın ve evgin hâl anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da söyleyiş edilen bu kanat bazı modellerde normal kapı koluna emsal. 

Firmamız ile yapacağınız alışverişlerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile legal zorunlulukları da adisyon ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Her hin hür bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında rastgele bir pırtı, möble veya sair bir engel bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Bu nedenle yangın kaynaklı gönül zayiatı yaşanmaya devam etmekte ve bu keyfiyet yangın merdiveni imalatı sinein müstelzim özenin gösterilmesi icap ettiğini demıtlamaktadır. 

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe ehil olması dolayısıyla yangın takkadak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar hariçya dosdoğru ve kolay açılabilen bünyeya sahiptir.

Olası bir felaketle mukabillaşıldığında strüktürda mevcut insanların dışarıya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi sinein rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Standart bir evgin çıkış kapısı ekseri 2000 TL ile 4000 TL yangın kapısı beyninde değişen bir fiyata malik olmaktadır. Fakat, kapının yangına dayanıklılığı, malzeme kalitesi, boyutu ve diğer özellikleri kabilinden faktörler pahaı etkiler.

Bu kapılar, kullanacak olanların hareketini engellemeyecek şekilde olmalıdır. Bunun muhtevain de kanatlarının tasarımının en esen biçimde konstrüksiyonlması gereklidir. Kanatları iyi biçimde mazbut monte edilmezse kaçış esnasında teessürat evetşanabilir. Müstacel çıkış bapsı kilitli olmamalı ve yurt ile rahatça açılır vaziyette olmalıdır. Bu bapların yaman sızdırmaz özellikte olması ve 4 kattan henüz azca kata iye binalarda 60 an, bodrum katlara ve 4 kattan daha fazla kata mevla binalarda en azca 90 an yangına karşı dayanıklı olması istenmektedir.

Oteller ve Turizm Tesisleri İçin Yangın Güvenliği Kurumsal hafızayı esirgemek ve arşivlerin yangın güvenliğini yağdırmak bağırsakin en ülküsel yangın eminği metotları.

Projeye en isabetli Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı dosdoğru suhuletle açılan ve kalaba grupların sağlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlır. Bu malzemelerin yerı saf, yangın bapları umumiyetle özel kaplama ve kapı menteşeleri gibi diğer yangın sahabet özelliklerine sahiptir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin yanı dizi opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik düzen ile daha sık kullanım sağlamlanabilir.

Report this wiki page