Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Bu nedenle elan mürtefi bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında himaye sağlamlamaz ve bu nedenle elan düşük bir fiyata sahiptir.

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak aşina ve bapnın dâhilen hariçya esaslı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında yakın bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın simultane tasarrufı kolaylaştırır.

Yangın bapları yararlanma düzlükına göre, rengine bakılırsa ya da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan paradigma sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Bunun dâhilin bile tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına gereğince makul yapı teftiş şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış baplarının) belli başlı durumlara için TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın takkadak insanoğluın kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar dışarıya hakikat ve kolay açılabilen binaya sahiptir.

Yangın kapısı kilidi kapıların en Yangın Kapısı önemli aksesuarlarından biridir. Kapının hudayinabit kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem bapnın sıkı sıkıya kapanmasını katkısızlamaktır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara münasip olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın simultane insanların kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu baplar dışarıya essah ve kolay açılabilen yapıya sahiptir.

Yangın bapları herhangi bir işletme veya mekân sahibi derunin harika bir yatırımdır çünkü çok tatminkâr maliyetlidirler; iyi korumaya ehil olmanın ne kadar önemli bulunduğunu anlamanız için binanızın yangın müdafaasının akim olduğu sessiz bir örnek yeterlidir!

Bu kapılar yardımıyla ani gelişen durumlarda binadaki boşaltma anlayışlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir halde binayı bırakma etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Hassaten geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve bakım alışverişlemleri esnasında kullanıcılara güvenilir suhulet sağlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında değerli bir kriter olarak gösterilebilir.

Report this wiki page