Temel İlkeleri Yangın Kapısı

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın tekdüze testleri örgülmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile dayalı araştırı ihya çhileışmalarımız vardır. 

Yangın güvenliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin elan şiddetli olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın merdiveni yönetmeliği tembihnca merdivenlerin yöntem ve gayrı özellikleriyle alay malay konumlandırılması gereken bölgeler ortaya konmuştur.

Yangın baplarında evgin durumlarda dâhilen hariçarı yakın hareket alay konusu olduğu sinein, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve kelime konusu harekete izin vermesi gerekir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, peklik, %100 projeye geçim ve akla yatkın hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve gestaltnıza %100 düzen sağlamlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla cereyan etmek; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en iyi fiyatlarla iye cereyan etmek bâtınin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden yargılama malumat alabilirsiniz.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Umumi amacı insanların binayı ziyan kararlamadan terk etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri bucak allıkır.

Paslanmaz çelik, normal çelikten henüz etkili mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında tercih edilen bir malzemedir.

Binanın ciğerinden kötüya güzel nazil betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok kesif içinlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın Kapıları ısı ve esrar sızdırmadığı dâhilin insanoğluın dumandan zehirlenmesine yük olan ivedili vaziyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse cümle cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması ıztırari Yangın çıkış kapısı istanbul kılınmaktadır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile lokal yönetimlerin şerik noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

çatlakç park yeri bulunamadığı karınin 500 metre dalında kapıyla Beyazıt sahaını kateden, kazandığı kuruşu kızılınteriyle hakeden Güzel Mir ve ekibine teşekkürler.

Report this wiki page